top of page
mijn visie

Een mooi interieur is niet alleen een lust voor het oog, maar het kan ook een grote impact hebben op ons welzijn. Een slim ontworpen interieur met harmonie en balans kan ons helpen om ons gelukkiger en meer in evenwicht te voelen. Het creëren van zo'n ruimte vereist aandacht voor detail, een goed begrip van designprincipes en een zorgvuldige selectie van elementen die elkaar aanvullen.

ik neem, samen met jou, graag de tijd om een interieur te creëren dat in balans is, waar je je comfortabel en vredig voelt, en geniet van de voordelen die het met zich meebrengt.

Na verschillende jaren ervaring op te doen bij interieur- en architectenbureaus, ben ik in januari 2020 volledig zelfstandig aan de slag gegaan met interieurstudio Satho Living.

Bij Satho Living kies ik er bewust voor om een goede relatie op te bouwen met mijn klant. Een uitgebreide interieuropdracht kan namelijk enkele maanden tot jaren duren, communicatie en een goede vertrouwensrelatie is daarbij onontbeerlijk.

Ik ben uw gids, mentor en klankbord tijdens de renovatie en afwerking van uw woning. Niets kan niet besproken worden, en een open communicatie zorgt steeds voor de beste resultaten.

 

Ik werk alleen, maar laat mij omringen met een sterk netwerk van freelancers, grafisch vormgevers, architecten, studiebureaus en een team van vakmannen om mij te helpen uw project te laten uitvoeren zoals het hoort. Met mijn jarenlange ervaring en know-how heb ik de perfecte achtergrond om uw project in goede banen te leiden.

 

Het is mijn bedoeling om u als opdrachtgever zo veel als mogelijk te ontzorgen door het conceptuele ontwerp, de details en de uitvoering volledig op te volgen en te coördineren.

 

Met oog voor detail, functionaliteit en in positieve energie wil ik graag elke ruimte zijn eigen verhaal laten vertellen.

neem contact op

Bedankt voor de inzending!

bottom of page