_DSC1175.jpg
EEN BRAINSTORMSESSIE
275€ incl BTW

Tijdens de brainstormsessie komen wij langs bij jou thuis waar wij in 1,5 uur 1 of 2 ruimtes bespreken die jij graag zou willen aanpakken.

We bekijken enkele verschillende pijnpunten: verlichting, kleuren, indeling, gordijnen, ... En geven tips & tricks hoe je zelf aan de slag kan gaan met de opfrissing van de ruimte.

Nadien ontvang je van ons een kort verslag van de meeting per mail. Daarin sommen we nog even alle aangehaalde puntjes op, samen met een lijst van winkels of contactpersonen.

Heb je renovatieplannen, wil je je woning of handelszaak opfrissen en opnieuw inrichten? Wil je je appartement aan zee of vakantiewoning een facelift geven om voor een betere prijs te kunnen verhuren? 

Wij bieden verschillende diensten aan om je helemaal op jouw tempo te helpen met het optimaliseren van je interieur, en dus ook je leef- en werkomgeving. Met oog voor detail en een volledig gepersonaliseerd interieurtraject begeleiden we jou naar het interieur van je dromen.

Dat gaat van een korte, efficiënte brainstormsessie met uitgebreid interieuradvies tot het aanpakken van een totaalinterieur inclusief opvolging en coördinatie van de werken. Wij werken met verschillende gespecialiseerde en zeer capabele aannemers samen om jouw project tot in de puntjes af te werken. 

Eerst en vooral plannen wij graag een online intake meeting in om jou en jouw project te leren kennen. Indien u dat wenst kan deze meeting ook fysiek plaatsvinden in jouw woning of kantoor.

Nadien maken wij meestal een offerte helemaal op afgestemd op jouw project. Onderstaand kan je wel al enkele basisformules terugvinden van onze diensten, en je kan ook onze uitgebreide basis prijslijst downloaden.

Naast onze interieurcoaching, ontwerpen en totaalprojecten bieden wij ook meubels, decoratie en accessoires aan in onze webshop. Dit om uw persoonlijk interieur de finishing touch te geven.

EEN PERSOONLIJK INTERIEURONTWERP

Wil je graag een persoonlijk ontwerp voor de opfrissing van je woning? Wil je graag een keuken op maat of haardwand in maatwerk?

 

Wil je graag je kantoor opnieuw indelen zodat je een meer functionele en dynamische inrichting krijgt? 

Wil je je nieuwe winkel of restaurant vormgeven en visualiseren alvorens je aan de werken start?

Wij komen een eerste keer bij jou langs voor een uitgebreid gesprek waarin jij al je wensen, noden én dromen kan aangeven.

Vervolgens maken wij een persoonlijk ontwerp met kleur- en materiaaladvies, grondplannen, een verlichtingsplan, aanzichten en eventueel ook enkele 3D beelden.

Met deze ontwerpen kan je verder zelf aan de slag voor het uitwerken van het ontwerp of het aanspreken van aannemers. Of je kan kiezen voor de totaalformule.

REALISATIE TOTAALPROJECT

Begin je aan een totaalrenovatie of nieuwbouw? Heb je een casco woning of appartement gekocht? Heb je een buitenverblijf dat je graag helemaal wil laten afwerken, zonder zelf je handen vuil te maken?

Is je tijd kostbaar of heb je zelf geen tijd, zin of kennis om een renovatie te begeleiden? Dan zijn wij er om jou doorheen de verbouwingswerken te gidsen.

Na de ontwerpfase start de aanbestedingsfase waarbij we uitgebreide technische en gedetailleerde plannen uitwerken en aan de hand hiervan verschillende prijsoffertes opvragen bij onze betrouwbare contacten.

Vervolgens plannen wij de opstart van de werf, en doen wij de coördinatie en regelmatige controles van de werf tot en met de oplevering.

_DSC1143.jpg
VASTGOEDSTYLING / INTERIEURSTYLING
GRATIS TOOLS

Heb je meer interieurinspiratie nodig? Weet je niet hoe je zelf moet starten aan het (her)inrichten van jouw woning? Wil je een interieurplan? 

Download dan nu onze eerste gratis werkboek: 'Startgids voor jouw interieur' en ga aan de slag!

Wil je meer info over kleurcombinaties, de meest ideale indeling van je woning, waar je moet zijn om je keuken te kiezen of welke materialen het best te combineren zijn? 

Schrijf je dan nu in voor onze volgende gratis webinar, wij houden je op de hoogte!