top of page
Interieurarchitect Sandrien

over Satho Living

Wij zijn Sandrien en Thomas, een interieurontwerper en project-coördinator met heel wat ervaring. Met onze uitgebreide kennis en know-how hebben wij de perfecte achtergrond om samen met ons team uw project in goede banen te leiden.

Of het nu gaat om het creëren van een compleet nieuw interieur van A tot Z of een make-over van één kamer in uw (vakantie)woning, wij werken als een team om uw wensen & dromen werkelijkheid te laten worden. We streven naar een perfecte symbiose tussen interieurdesign, jouw wensen, noden en budget.

Satho Living staat je bij voor een brainstormsessie en kleuradvies, planadvies, een make-over van een ruimte, de totaalrenovatie van jouw woning of bekijkt samen met architecten de indeling en optimalisering van een nieuwbouw woning.

 

Wij werken voornamelijk met enkele geselecteerde partners voor de perfecte uitvoering en afwerking van jouw woning of kantoor.

 

Eind 2021 hebben wij beslist om Satho Living uit te breiden met een webshop voor meubels en interieur-accessoires, als aanvulling op de renovatieprojecten.

Zo kunnen wij de interieurbeleving voor onze klanten nóg completer maken en hen bijstaan bij de inrichting en totaalafwerking van hun woning.

 

Verder geven wij regelmatig gratis interieurtips, info over onze projecten, interessante kortingen en andere leuke weetjes op onze blog en in onze nieuwsbrief.

 

Voor Satho Living staat de interieurbeleving centraal. Wij bieden je een veilige, rustige thuisbasis, een uitdagende en interessante kantooromgeving, of een prachtig afgewerkte vakantiewoning.

Wij zorgen ervoor dat een huis, een thuis wordt.

Bij Satho Living ontwerpen en begeleiden wij totaalprojecten voor particuliere en professionele klanten. Dit gaat van volledige renovaties tot kleinschalige opdrachten. Van woonhuis tot kantoor of horecaruimte.

Het ultieme resultaat wordt bereikt door de sterke samenwerking en communicatie tussen ontwerper, opdrachtgever en aannemer.

 

Als interieurontwerper is het onze plicht om  alle wensen en noden van onze klanten gedetailleerd in kaart te brengen, om zo tot een optimaal ontwerp te komen. We begeleiden je bij de materiaal- en kleurkeuzes, lichtplan en de technische invulling van het ontwerp.

Wij volgen geen specifieke trends, maar streven een tijdloos en duurzaam interieurontwerp na, met als basis natuurlijke materialen en natuurlijk licht.

 

Verder op deze pagina kan je ons huidige aanbod terugvinden.

Ben je niet zeker wat voor jou het meest geschikte traject zal zijn? Boek dan een online kennismakingsgesprek, waar wij jouw project alvast even samen overlopen. Zo kunnen we samen kijken hoe onze samenwerking eruit kan zien.

Laat je inspireren.

bottom of page