top of page

'Back to school' met OYOY Living Design


Was het bij jou vanmorgen ook van dat? Mochten je kindjes, één van je neefjes, nichtjes of kleinkindjes weer naar school? Bij ons was het eerlijk gezegd een héle opluchting dat de school terug begon... En onze kinderen waren zo mogelijk nóg meer opgelucht. Zalig toch?

Bij de 'Back to school' leuze hoort traditiegetrouw ook nieuwe kleding, een nieuwe brooddoos en drinkbus, misschien een nieuwe rugzak... Maar denken jullie ook aan de slaapkamer van de kindjes? Ook die kan in het begin van een nieuw schooljaar wel een nieuw likje verf en wat extra aandacht gebruiken.Om je alvast enkele leuke ideeën te geven willen we graag ons héél mooie merk Oyoy Living Design even in de aandacht zetten:


Wie zijn ze?


Oyoy Living Design is een Deens interieurmerk met een vaste basis in het Scandinavische designlandschap. Met een warm hart voor vorm en kleur creëeren ze een breed pallet van functionele interieurelementen met elegante en vrouwelijke kenmerken, die een mooie Noordelijke toets aan je interieur toevoegen.

De producten in de collecties van Oyoy Living Design zijn gedefinieerd door eerlijke en stabiele materialen, met oog voor detail. Speelse kleuren en vormen brengen leven tot de ontwerpen. Ze ontwerpen interieurproducten met een sterk gevoel voor kleurcombinaties en patronen, geproduceerd met de hoogste kwaliteit.

Het merk heeft, eerlijk gezegd, ons hart gestolen met zijn prachtige afwerking, mooie prints en kleuren, schattige muurhangers en heerlijk zachte regenboogtapijten voor in de kinderkamers.

Wat doen ze?Voor de allerkleinsten (die wellicht nog niet of nog maar pas naar school gaan) kan je bij ons de prachtige Wallhangers, regenboogtapijten en bedhemels terugvinden. En dat voor mooie kortingen!


Shop de kindercollectie

Voor de iets ouderen onder jullie kan je ook je hart ophalen bij de erg mooie prikborden, wandhaakjes en bloempotten.


Shop OYOY Living DesignNeem gerust een kijkje op de website van Oyoy Living Design, want ook al staan niet al hun producten op onze website, wij kunnen jou het hele aanbod bezorgen. Binnenkort zal er wat minder kindercollectie, en iets meer 'volwassencollectie' op onze website te vinden zijn.


https://oyoylivingdesign.com/

Neem het op, en geniet ervan. Net zoals wij!


See you soon!

Sandrien

50 weergaven2 opmerkingen
bottom of page