top of page

De opstart van de webshop - de kiem van een droom


Het idee is zich beginnen vormen in het voorjaar 2020, ergens in mei of juni. Volop in de eerste coronagolf... Het moet een combinatie geweest zijn van een sluimerend idee, beetje te veel wijntjes (of gin-tonic) in het prachtige lenteweer in onze tuin, en weinig anders te doen...

Ik was volop luidop aan't denken. Ik was luidop aan het dromen... En Thomas had niet veel nodig om helemaal mee te zijn.


De kiem was gezaaid. En toen gingen we (dan toch!) op zomerreis. 'Gewoon' naar Frankrijk, normaal gingen we naar Slovenië. Maar met heel het COVID 19 gedoe waren we al lang blij dat we iéts konden doen. Heel last minute hebben we enkele huisjes kunnen boeken. Eerst zaten we in aan de Atlantische kust, midden in een soort van 'Surfers Paradise'. Fantastisch sfeertje, daar. Zalige vibes, we voelden ons al helemaal geïnspireerd door de sfeer.


met het zand tussen de tenen...


Vervolgens gingen we naar een huisje aan de voet van de Pyreneeën.

We werden weggeblazen. We hadden, na de eerste corona-periode, niet veel nodig natuurlijk om onder de indruk te zijn, maar dit huis was een beetje zoals we het gedroomd zouden hebben... Hoge plafonds, heel veel wit geverfd hout in combinatie met natuurlijk hout. Een slaapkamer vlak aan een heel groot overdekt terras, en een zicht op de Pyreneeën.


Het huis was gebouwd door Zuid-Afrikanen, en had dus ook de Zuid-Afrikaanse architecturale stijl. Veel licht, veel hout, wit. Lucht... De nieuwe uitbaters waren mensen van onze leeftijd. Een jong koppel die alle stress en drukte van het drukke Bordeaux achter zich hadden gelaten, om een Chambre D'Hôte, samen met onze gîte uit te baten. We zaten eigenlijk op een jachtdomein, met 'Peggy' het everzwijn als huisdier. Als welkomstcadeau kregen we een blik paté en een worst, gemaakt van Peggy haar man zaliger. Maar dat feit negeren we dus even...

Een prachtige kamer

met zicht op de bergen...
Een lang verhaal kort. Wij waren echt geïnspireerd, door reizen, en licht, en lucht. Natuurlijk altijd wel voorzichtig als we zijn (ahum), hebben we toch beslist om ook onze droom na te jagen, maar in kleine stapjes. Een droom die hoe langer hoe meer concreet zal worden, maar nu nog niet helemaal.


Een droom die nu voor ons start bij een webshop met mooie meubeltjes, een sfeer van luchtigheid, een frisse vibe, een Scandinavische droom.


Dus wij zijn er op gevlogen, gewoon gestart. Gezocht, verzameld, geüpload, gebeld en gemaild. En voila, hier zijn we!!


We hope you like it!


Groetjes!

Sandrien & Thomas

94 weergaven1 opmerking

1 Kommentar


Gast
12. Okt. 2021

Prachtig! 😍


Gefällt mir
bottom of page