top of page

Een zoektocht naar eigenheid en persoonlijkheid (in je interieur).

De laatste jaren worden we om onze oren geslagen met interieurfoto’s op Pinterest pagina’s, magazines, instagram en facebook. We zien perfect uitgewerkte interieurs, letterlijk uit de boekskes. Opgeruimde keukens, perfect ogende leefruimtes, een badkamer waar geen spatje kalk te zien is en een detaillering om ‘u’ tegen te zeggen.


Ook ik heb een een grote drang naar perfectionisme en netheid. Wat uiteraard wel handig is als interieurontwerper. Maar net door dat perfectionisme bots ik vaak op een muur. Een muur die mij vaak verlamd wanneer ik het niet helemaal op papier krijg, één die mij soms moeilijk toelaat om te gaan met kritiek. Het zorgt er ook voor dat ik een project niet altijd ‘los’ kan laten wanneer het niet helemaal werkt.Ik haal zelf heel veel inspiratie van Pinterest, magazines en interieurboeken. Vaak tot ik helemaal overprikkeld geraak en door het bos de bomen niet meer kan zien, waarna ik meestal wel even terug kan gaan naar de essentie.


Maar ik voel ook dat ik veel vaker inspiratie haal uit een gesprek met mijn potentiële of nieuwe klanten. Ik ben een luisteraar, zelf praat ik niet zo veel. Ik luister, ik neem op, ik voel. Mijn focus ligt bij energie, empathie en communicatie. En daar wil ik veel meer gebruik van gaan maken in mijn toekomstige projecten.


Want mijn missie is om mijn klanten gelukkig te maken. En daarbij hoort een vertrouwensband en veel, héél veel gesprekken en overleg. Een perfect interieur is er eentje dat is voortgekomen uit buikgevoel en intuïtie. En dat heeft tijd nodig, en diepgang.Bij het tot stand komen van een interieur draait het helemaal om jou, als bewoner of gebruiker van de ruimte. Wie ben jij, en hoe zie jij jezelf in je interieur? Hoe leef je, hoe werk je graag, hoe wil je je voelen wanneer je thuiskomt in een mooie omgeving? Het is namelijk echt mijn bedoeling jouw leven te verbeteren met een oog voor detail, duurzaamheid en vooral eigenheid.


Want wonen en werken in een mooie omgeving verbetert je leven en je persoonlijke welzijn.


Daarom ga ik met Satho Living nu méér focussen op intuïtie, vertrouwen en schoonheid. Als we die zaken kunnen combineren komen we tot hét meest perfecte interieur voor jou. Eentje waar jij en je gezin zich kan ontplooien en ontwikkelen. Waar je tot rust kan komen en opladen in deze tijden van overprikkeling.


Ik blijf mezelf, soms eens een flapuit (ik zeg wel vaker dingen waar ik later spijt van heb), maar vooral een luisteraar. Ik doe niet aan stijfheid of superioriteit. Ik ben een mens van vlees en bloed met nood aan vriendschappelijkheid, ademruimte en focus. En ik krijg vooral veel energie van het geluk van anderen.


Laat dat dus mijn hoofddoel zijn.

Ik wil jou gelukkig zien.


Zien we elkaar binnenkort? Wil jij met hart en ziel aan je project werken, samen met mij?

Ik hoop het.


Vele groetjes,

Sandrien

102 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page