top of page
11_Satho Living_DSC_0032_Facet Odette_20230304.jpg

Wil je een complete make-over van je woning of kantoor? Ben je op zoek naar een mooi ontwerp, functionele indeling en kwalitatieve uitvoering van je maatwerk? Is je interieur aan een grondige update toe, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Bovendien heb je geen tijd om dit helemaal zelf aan te pakken?

Wij zijn er om jou te ontzorgen bij het maken van deze moeilijke en vaak duurdere keuzes. Wij zoeken samen de meest ideale indeling van je woning of kantoor, helemaal op jouw maat of die van je gezin / collega's. We gaan op zoek naar de meest geschikte materialen en kleuren. We helpen je met het uittekenen van je maatwerk, verlichtingsplan en andere detaillering, en het uitkiezen van het geschikte meubilair.

Als het ontwerp helemaal op punt staat spreken wij onze contactpersonen aan voor het uitwerken van jouw plannen. Wij vragen offertes op aan onze betrouwbare partners, die garant staan voor een kwalitatieve afwerking van jouw project.

Ook de opvolging en coördinatie van de werken zal door ons gedaan worden.

Wij bieden een totaalconcept, een full service pakket waarbij jouw interieur volledig wordt afgestemd op jouw wensen en noden.

Wat krijg je van ons?

- een digitaal moodboard met inspiratie en voorbeelden

- een grondplan met de indeling en materiaalaanduiding

- een verlichtingsplan met een overzicht van de voorgestelde armaturen

- materiaal- en kleuradvies

- meubeladvies met een shopping list

- technische tekeningen

- gedetailleerde tekeningen van het maatwerk

- 3D beelden

- prijsoffertes en vergelijkingen indien nodig

- een planning

- regelmatige updates en whatsapp-opvolging

- begeleiding bij de oplevering

TOTAALRENOVATIE

bottom of page