top of page

ONS AANBOD

Wie ben jij, en hoe zie jij jezelf in je interieur? Hoe leef je, hoe werk je graag, hoe wil je je voelen wanneer je thuiskomt in een mooie omgeving? 

Droom jij van een transformatie van je interieur? Of weet je wel wat je wil maar krijg je het zelf niet uitgewerkt? Satho Living helpt je met de realisatie van je droominterieur.

Een korte brainstormsessie waarmee je zelf verder aan de slag kan, een uitgewerkt ontwerp om zelf prijzen te gaan aanvragen bij je eigen interieurpartners of een totaalontwerp waarbij wij jou begeleiden van a tot z. Wij zijn hier om je te helpen.

Ben je niet zeker hoever je wil gaan? Boek dan een gratis online intake call in, dan zoeken we samen even uit wat Satho Living voor jou kan betekenen.

_DSC1175.jpg
ZOLDER BEL-25.jpg
een totaalproject

prijs op aanvraag.

Heb je nood aan een complete make-over van jouw woning of kantoor? Wil je alles uit handen geven en zo tot een prachtresultaat komen? Kies dan deze optie.

_DSC1143.jpg
interieurbrainstorm

aan 350€ incl BTW

Tijdens een brainstormsessie bij jou ter plaatse bespreken wij 'all things interior'. En je krijgt achteraf een uitgebreid verslag toegestuurd.

2020-08-14 15.02.50.jpg
een ontwerp in 2d en 3d

prijs op aanvraag

Wil je graag een uitgebreid ontwerp van je interieur, maar ga je nadien zélf je project laten uitvoeren? Dan is dit iets voor jou.

2232_JD_MiraVO1_edited_edited.jpg
tweede verblijf & tiny house

prijs op aanvraag

ben je op zoek naar een Tiny House? Ben je de eigenaar van een te renoveren appartement aan zee, in de Ardennen of in het buitenland? Wij kunnen je hierbij helpen.

bottom of page