ben jij klaar voor een
transformatie?

Wie ben jij, en hoe zie jij jezelf in je interieur? Hoe leef je, hoe werk je graag, hoe wil je je voelen wanneer je thuiskomt in een mooie omgeving? 

Droom jij van een transformatie van je interieur? Of weet je wel wat je wil maar krijg je het zelf niet uitgewerkt? Satho Living helpt je met de realisatie van je droominterieur.

Een korte brainstormsessie waarmee je zelf verder aan de slag kan, een uitgewerkt ontwerp om zelf prijzen te gaan aanvragen bij je eigen interieurpartners of een totaalontwerp waarbij wij jou begeleiden van a tot z. Wij zijn hier om je te helpen.

Ben je niet zeker hoever je wil gaan? Boek dan een gratis online intake call in, dan zoeken we samen even uit wat Satho Living voor jou kan betekenen.

_DSC1175.jpg
_DSC1143.jpg

Interieurcoaching.

aan 335€ incl BTW

Tijdens een brainstormsessie bij jou ter plaatse bespreken wij 'all things interior'.

ZOLDER BEL-25.jpg

een totaalproject.

prijs op aanvraag.

Heb je nood aan totale begeleiding van jouw interieurproject? Wil je alles uit handen geven en zo tot een prachtresultaat komen? Kies dan deze optie.

2020-08-14 15.02.50.jpg

een ontwerp in 2d en 3d.

prijs op aanvraag

Wil je graag een uitgebreid ontwerp van je interieur, maar ga je nadien zélf je project laten uitvoeren? Dan is dit iets voor jou.

_DSC1531.jpg

digitaal aanbod

Wij zijn volop bezig met het uitwerken van een online of digitaal interieurtraject, waarbij wij jou tips & tools geven om zelf aan de slag te gaan.